QUI SOM

INNAN URUETA

INNAN URUETA

Soc Treballadora Social Especialitzada en Intervenció Comunitària i Envelliment, amb més de 15 anys d’experiència dedicats a millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Cada dia, la meva convicció sobre la importància del seu paper a la nostra societat es reforça. La meva vocació se centra en col·laborar activament en la creació i disseny d’entorns inclusius i corresponsables.

Aspiro a contribuir al desenvolupament de comunitats on puguem viure i envellir de manera conjunta, fomentant el benestar i la connexió entre generacions. Estic compromesa amb la construcció d’un futur on l’experiència i saviesa de les persones majors siguin valorades i celebrades en la totalitat de la nostra societat.

RITA RELAÑO

RITA RELAÑO

Soc Treballadora Social i Tècnica en Documentació Sanitària amb una sòlida experiència en l’àmbit de la Sanitat Pública i els Serveis Socials comunitaris.

Crec fermament en la importància de brindar un suport integral, tant a nivell emocional com pràctic, a aquells que exerceixen un paper crucial en la cura dels nostres éssers estimats, d’aquí neix el meu compromís amb la gent gran i les famílies cuidadores.

Em caracteritzo pel meu enfocament orientat a objectius, el que em permet abordar els reptes de manera efectiva.

Soc una persona organitzada, polivalent, responsable, amb iniciativa i actitud positiva. Aquestes habilitats no només es tradueixen en eficiència en el treball, sinó també en una capacitat innata per establir connexions significatives amb les persones a les quals serveixo.

El meu compromís va més enllà de les tasques assignades; busco contribuir a entorns més compassius i solidaris, on les persones majors i les famílies cuidadores es sentin recolzades i reconegudes en la seva inestimable feina.

Estic emocionada per l’oportunitat d’aplicar les meves habilitats i coneixements per fer una diferència positiva a la vida de qui més ho necessita.

col·laboradors

Arana Viñals

Especialitzada en l’àmbit de la discapacitat i atenció a la dependència, actualment desenvolupo la meva feina en l’àrea de millora en l’accessibilitat i les adaptacions a la llar.

Tinc experiència en residències per a la gent gran i amb persones amb discapacitat intel·lectual i amb problemes de salut mental.

Lluís Dueñas

Dedicat a la geriatria des de 2002, vaig iniciar-me dins de la Fisioteràpia en aquest mon de les cures.

Al principi vaig buscar millorar la part tècnica, però vaig veure que l’atenció a la gent gran requeria molt més que fisioteràpia i buscant un enfoc més holístic i humà vaig anar formant-me en diferents aspectes: Basale Stimulation, Dementia Care Mapping, Atenció gerontológica centrada en la persona, entre altres, per tal de poder atendre millor les persones que pateixen demencia.

Amb el llarg recorregut viscut és l’hora de compartir aquest coneixements amb altres!