Acompanyem gent gran i famílies

Proporcionem assessorament i consultoria perquè la gent gran pugui continuar vivint a casa seva i participant d'activitats significatives. Facilitem el disseny de les cures proporcionades des de l'entorn familiar.

En Clara, pensem que les persones han de poder decidir el seu envelliment i creiem fonamental desenvolupar accions que respectin les seves decisions de les persones i que facilitin la cura familiar.

Mitjançant de l’elaboració d’un itinerari d’envelliment i cura individualitzat, busquem coordinar els recursos socials, familiars i materials de cada persona, ajudant-la a envellir amb el major benestar possible.

En el cas de persones dependents que requereixen una assistència diària i intensa les atencions poden prolongar-se per molts anys i convertint-se en una font d’estrès que influeix de manera negativa en la qualitat de vida de l’entorn familiar. Per a Clara, a més de la planificació de les cures mitjançant l’itinerari d’envelliment i cura individualitzat , resulta prioritari poder acompanyar a les famílies en la presa de decisions i en la gestió dels conflictes que poden derivar-se d’aquesta atenció.