Publicado el

Autogestiona el teu futur

Por: Editor


En un país que envelleix ràpidament com el nostre i on l’expectativa de vida augmenta sense parar, resulta fonamental treballar per la presa de decisions i per la planificació del propi futur.
Per a Clara la vellesa és una etapa més de la vida i per tant, creiem que una bona planificació pot assegurar l’envelliment que cada persona desitgi tenint en consideració els seus recursos socials, emocionals, familiars i materials.
Si som capaços de començar a prendre decisions de futur, també serem capaços de començar a construir les alternatives polítiques i socials que garanteixin un accés igualitari pel conjunt de la població que envelleix.
Clara no posa fronteres a la creativitat i per això, fem servir diferents metodologies per construir conjuntament amb les persones el seu futur i impulsar la construcció d’itineraris de cura i envelliment.
Us compartim un exemple d’una iniciativa sorgida des de les persones que creiem és un gran exemple del que Aurora Moreno, la seva protagonista, denomina:“l’autogestió del futur”

Últimos posts